Sunucular/Servers
HP, yeni Media Server'ı olan LX195'i satışa çıkarttı, 1x 7200rpm 640GB HDD, Windows Home Server, 1.6 ghz Intel Atom işlemci, 10/100/1000...
Merhaba, sizlere Linux altında en sık kullanılan Linux ağ sunucusu yazılımlarını ve özelliklerini açıklayacağım. Daha sonradan aklıma geldikçe...
Bugün Tüketici Derneği'nin web sitesinde gezerken ilginç bir karar gözüme çarptı. Kararı olduğu gibi kopyaladım bende. Aşağıdaki karara göre,...
NVidia'nın yeni render sunucuları satışa çıktı, şuan için sadece bir modeli direk olarak satın alınabilmekte. Bu sunucuların hitap ettiği...
En zor üçüncü oyun olan santrançta ki insan liderliğini ele geçiren IBM, yeni rakip olarak dünyanın en zor ikinci oyunu kabul edilen GO'ya el attı. ...
RP-PPPoE yazılımı, fast over ethernet mantığı ile çalışan DSL modeminizi, Linux dağıtımları ile kullanmanız için geliştirilen bir yazılımdır. Bu...
Yazının orijinal tarihi: 2006-02-23 Sunucu alımında 4 kritik nokta var, bir önceki yazıda bu noktalar bir örnek üstünden...
Yazının orijinal tarihi: 2006-02-23 Bu konu o kadar derin ve uzun ki nereden başlayacağımı baya bir düşündüm, karar veremedim,...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 1 misafir)
Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.
Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.
Göre konuları sırala...
Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.
Forum Kuralları