Dünya
HemenAl Destek Sistemi'nden aldığım bir e-postayı paylaşmak istiyorum: "DİKKAT!.. Google yavaşlayabilir Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının...
Az önce başka birşey ararken dikkatimi çekti, CIA (Central Intelligence Agency)'nın "the world factbook" web sitesinde gördüm. Başlık aynen şöyle;...
Geçen Cumartesi Şili'de meydana gelen 8.8 büyüklüğündeki deprem, Dünya'nın kendi etrafındaki dönüş süresini, yani bir günü kısalttı. NASA...
Günümüzde her önüne gelen börekçi/baklavacı/tatlıcı açtığından, saçma sapan böreklere/tatlılara Laz Böreği denmekte. Gerçek Laz Böreği yapımını usta...
Audi , Nvidia ile yaptığı anlaşma sonucu 2011 yılında piyasaya sürülecek A8 modellerinde Tegra 2 işlemciyi kullanacağını açıkladı. Audi'nin Nvidia...
DJ Mag dergisinin geleneksel Top 100 Clubs sıralaması belli oldu, sonuçların ilk 5'i şöyle: 1. Berghain - Almanya (Techno Club) 2....
Çinli korsanlar öyle bir korsan Windows sürümü yayınladı ki Çinlilerin korsan ya da sahte konusunda bileğini bükmek çok zor! Binlerce yıl önce...
Efsane Amerikan markası Hummer’dan sonra İsveçli Volvo da artık Çinli oldu Volvo’yu bünyesinde bulunduran Ford Motor Company, uzun pazarlıklar...
TeliaSonera'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 4G dün Stokholm ve Oslo'da aynı anda hizmete sunuldu. ...
İsviçre'deki Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nda dönen protonlar 1.18 trilyon elektron volt gücüne ulaştı. CENEVRE - Dünyanın en büyük atom...
İnternette gezinmeyle alakalı hemen her alt sektörün liderliğine oynayan Google, netbooklar için geliştirdiği açık kaynak kodlu ve ücretsiz Chrome...
Tek bir gende yapılan modifikasyonla dünyanın en akıllı sıçanı üretildi. Aynı teknik insanın beyinsel işlevlerini güçlendirmede de kullanılabilir. ...
CENEVRE - Yüzyılın deneyinin gerçekleştirileceği Büyük Hadron Çarpıştırıcısı sorunsuz çalışıyor. Deneyi yürüten Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi...
İspanyol bilimadamları, araştırma kapsamında yaşları 29 ile 69 arasında değişen, 15 bin 500 erkek ve 26 bin kadın deneğin içki tüketim...
Play Station'ın kült oyunlarından olan PES serisinin son oyunu olan PES 2010, 185 TL'den satışa çıktı. Oyunundaki en önemli değişiklik,...
Evet doğayı berbat etmeye devam ediyoruz... :mad: Son yıllarda, zaman zaman ABD'de, zaman zaman Avrupa'da, arıların esrarengiz biçimde ortadan...
Ne hayırlı bir iş :p MÜSLÜMANLARA ÖZEL HELAL ARAMA MOTORU Britanya'da internette Müslümanlara özel "helal" arama motoru kuruldu. ImHalal.com...
http://www.youtube.com/watch?v=CeGhoIFvD-E
Tüm dünyayı gezip, sokak çalgıcılarını bulup onlarla tek tek çalışıp sonra elde edilen görüntüleri, sesleri mix ettiğinizi düşünün.... Bir şarkı...
Uzun zamandır Youtube'u takip ediyorum ve böyle birşeyi ilk defa görüyorum. Youtube "Breaking News: For the latest videos from Iran" başlığı ile...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 1 misafir)
Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.
Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.
Göre konuları sırala...
Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.
Forum Kuralları