Grafikleri güzel. Özellikle arka plandaki dağların görüntüsü çok etkileyici. Silah detayları da iyi lakin daha iyi olabilirdi. COD'daki silahların grafikleri muhteşem mesela... Etraftaki evlerin yüzeyleri çok gerçekçi. Oyunun sesleri üzerinde de oldukça çalışılmış. Oyundaki sesler çok başarılı. Single playerı henüz bitirmiş değilim. Ama sona yaklaştım gibi hissediyorum.

Neyse, oyunda dikkatimi çeken bir şey var. Düşmanı vurduğunuzda adamcağızın vücudu öyle ilginç şekillere giriyor ki, adamı seyredicem diye vurulup zayi olabiliyorsunuz. Gerçekçilikten oldukça uzak. Battlefield Bad Company 2'de vurduğunuz kişi çok gerçekçi bir şekilde yere yığılıyor.

Bu oyunu Battlefield Bad Company 2'den ayıran bir diğer ve en önemli eksiklik: BFBC2'de görebildiğiniz her şey oyunda var. Yani saçma sapan bir ağacın tepesine de çıkabiliyorsunuz, düşen helikopterinizin üzerine de... Ya da sularda yüzüp kısa yollardan düşman hattına sızabiliyorsunuz. Lakin MOH'da böyle bir imkanınız yok. Koskoca oyun süresince, oyunu hazırlayanların sizin için belirlemiş olduğu yol dışında hiç bir yola giremiyorsunuz. Isıya duyarlı sniper tüfeğinizle ebesinin damındaki herifi alnının çatından vurabiliyorsunuz lakin minicik bir duvarın üzerine çıkamıyorsunuz. Ya da dizinizle aynı hizadaki tahta çitin üzerinden atlayamıyorsunuz! Yani duvar ve çit, aslına bakarsanız oyunda yok. Sadece görüntü. Battlefield'da o çitleri ve duvarları paramparça edebilirsiniz! MOH böyle bir "kısıtlama" ile karşımıza çıktığı için hayal kırıklığına uğradım.

Oyunun Multiplayer özelliğini de pek beğenmedim. Sürekli aynı yerde doğuyorsunuz ve yakınlarda pusuya yatmış bir sniper var ise ayvayı yediniz. Çıktığınız anda nerden geldiği belirsiz bir sniper mermisiyle can veriyorsunuz. Ta ki birisi o sniperı vurana kadar. Yahu bir dur, nefes alayim hele. Belki bu aynı yerde doğma olayı haritayla da ilgili olabilir. Ben "Marketplace" isimli minicik bir haritada oynadım.

I ıh sevmedim. Sevemedim...