Philips'in bu ürünün en büyük özelliklerinden biri xenium serilerinde olduğu gibi bekleme süresi. Gerçektende alet 2.5-3 hafta kadar (teknik özelliklerinde 1 ay'a kadar yazmakta) çalışmaktadır.

Ürünün menüleri kötü dizayn edilmiştir (Bir arayüzey tasarımcısına ihtiyaçları var).
Birgün ana ekranın en üst satırında bir "!" ünlem işareti çıktı, anlamı nedir diye kitapçığına baktım bu işaret yok, internetten orijinal ingilizce pdf'i çektim onda da yok.

Sonra fark ettik ki sms gelmiyor, herhalde bu "!" sms ile ilgili bir durum. Sms mesajlarınız dolduğunda cihaz sms menüsüne girdiğinizde "sms full message" yazmakta fakat mesajları göremediğiniz için silememektesiniz.
Hafıza durumu menüsüne girildiğinde sms'ler için hafıza kullanımı sms (%0) yazmakta. Yazılımsal olarak hata var. Sms menüsünede girilemediğinden bunları silemiyorsunuz (silme işlemleri tek tek veya tümünü sil gibi menüler sms menüsünün içinde).

1-2 saat kastıktan sonra şu kodu buldum, *#4732*# bu kod ile wap ayarınız çalışmaktaysa cihaz kendi üzerindeki yazılımı otomatik olarak güncelliyor. Güncelleme bittikten ve 3 kez cihazı açtıktan sonra (veri kaydediliyor diye bir ekran geliyor daha sonra cihazı kapanıyor, tekrar açıyorsunuz aynı menü kaydetmeye devam ediyor diyor ve tekrar kapatıyor cihazı tekrar açıyorsunuz vs.. vs.) tekrar sms menüsüne girince gene hafıza dolu hatasını verdi fakat 2-3 saniye bekleyince sms'ler ekrana geldi.

Bir kaç tanesini silince problemde düzeldi ve sms'ler gelmeye başladı ve sorun çözüldü.