Ihtiyacınız olan seyler
- 1 adet 1 gb veya uzeri USB disk/stick
- 1 adet XP CD si
- USB_PREP8.rar dosyasi
Ihtiyacınız olan seyler
- 1 adet 1 gb veya uzeri USB disk/stick
- 1 adet XP CD si
- USB_PREP8.rar dosyasi
Son düzenleyen lotus, 2010-01-26 saat 10:54.
Vay başarılı bir çalışma.
06/09/2008 tarihinde denenmiştir.
usb den kurulumu gerçekleştirmektedir. kurulum yaparken dikkat edilmesi gerekenler
1.xp serialini sormaktadır kenara bi yere yazılması gerekir.
2.userxp adlı kullanıcı açmaktadır.
3.xp saati farklı bir formatta yazmaktadır. çarşamba,ay/gün/yıl gibi
4.c:\ boot.ini dosyasına 2 seçenek olarak usb diye bişey açmaktadır. bunun içeriğini silip
yazabilirsinizKod:[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
merhaba,
boyle bir calisma gercekten cok guzel olmus. tum nette buna benzer konularda yaptigim pek cok arastirmada inanin kafa patlatacak cok islem var ve de optimum ve bir cozum de saglamiyorlar.
ayrica, bir turk adina onurluyum ki boyle bir calisma bizim memleketimizde de varligini bulmus, sagolun.
size ve ekibinize cok tesekkur eder, calismalarinizda basarilar ve kolayliklar temenni ederim.
xpology,
Arkadaşlar,
Programı indirdim ve boş olan bir usb bellek ile uygulamaya çalıştım ancak start konutu usbyi görmediği için çalışmıyor...
[IMG]file:///C:/Users/TimePR/Desktop/NoUSBDisksFounds%21%20Hata.jpg[/IMG]yardımcı olursanız çok sevinirim...
pc900'e xp yüklemek istiyorum ama bu sorun yüzünden bir türlü halledemedim
ne yapmam gerekiyor usb xp yapmak için ?
USB'yi görmüyorsa BIOS'tan kapalıdır büyük bir ihtimalAyarlarınızı kontrol edin.
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
Bahsi geçen konuyu denemedim ama taktığın usb flash bellek sorunlu olabilir ve/veya taktığın belleği bir sebepten (küçüktür, çok büyüktür ve benzeri) dolayı beğenmiyordur.
Bios mode windows Xp ni install ettikte cd sini istiyorrr
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)