Görüntülenen Mesaj 1 den 4 - Toplam 4

Konu: Kanal listesi ve deÄŸiÅŸimi

1. Thumbs down Kanal listesi ve deÄŸiÅŸimi

Samsung un TV menuleri bana göre oldukça kullanışsız...

1. Özellikle kanal geçişlerinde kanal listesini görebilmeniz mümkün ama liste de bulunduğunuz kanal numarasından örneğin 5 aşağıdaki kanala gitmek istediğinizde aradaki kanallarıda ziyaret etmeniz gerekmekte. E ozaman kanal listesinin ne anlamı kalıyor...
    2. Diğer yandan her kanal değişimi 1-2 sn alıyor.Bu da cabası

Aklıma gelen ayrıntılar... Ama beni sinir ediyor.

Not: Digitürk vs kullanıyorsanız bu sorun zaten uydudan kanal değişimi yaptığınızdan olmamakta bu arada

2. Thumbs down

Kanallar arasında geçiş yaparken ekranın kararıp tekrar gelmesi ve bu tip beklemelerin olması en sinir olduğum şeydir.

Bastınmı anında değişmeli kanal.

3. Varsayılan

Bende D-smart kullanıyorum. Sanırım çok dandik bir software'a sahip bu aptal cihazlar ve işlemcileri olduçka düşük..

Çünkü efendim bir kanal kitli ise "bu kanalı geç bir diğerine atla" diyerek next dediğimde bir süre bekliyor, düşünüyor, acaba en son nerde idim ne yapıyordum diyor ve son olarak en baştaki kanaldan tekrar ilerliyor.

Artık bozuk ve kitli kanalları not almaya oraları atlamaya başladım...

Evet, ben yani "hold the s because i'm an ain't" Böyle salakça bir alet aldım, tek nedenim ise bizim bebe, çizgi film ve gelişim kanalları

4. Varsayılan

hd yayınlarda bu bekleme süresinin daha da arttığını okudum bir yerlerde. Bu gecikme 4-8 saniye sürebiliyormuş. Gecikmeyi ortadan kaldırmak içinde bir firma (adı aklıma gelmedi) chip üretmiş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)