Sayfa 1 - Toplam 3 123 SonSon
Görüntülenen Mesaj 1 den 10 - Toplam 21

Konu: Linux dertleÅŸmesi

1. Varsayılan Linux dertleşmesi

Running Linux, Powered Linux

Sohbet eden her iki tarafta da GAIM (Pidgin) kurulu ise encryption modulunu de kurarsınız, o zaman gelip okusunlar.

Bu arada linux kullanicilari asagidaki komutla (ubuntu debian vs.) kolayca encrypt modul paketini kurabilirler.

apt-get install gaim
    apt-get install gaim-encryption

2. Wink

Alıntı okaratas Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Sohbet eden her iki tarafta da GAIM (Pidgin) kurulu ise encryption modulunu de kurarsınız, o zaman gelip okusunlar.
    Ohooo bu kadar kasacaksan secway kurun daha kolay gaim kurmanada gerek kalmaz....

3. Varsayılan

hacı zaten gaim her linux'ta kurulu geliyor ya.. Yani kurunca paket olarak oto. kuruluyor. Sana sadece encryption paketini kurmak kalıyor ki Gaim'in güçlü ve iyi yönleri var..

4. Wink

Taktın linux'a. Dünyadaki desktop pc'lerin %99 windows.... üzgünüm bende ama elden bişi gelmiyor. Ubuntu bişiler yapacak gibi yakından izliyoruz.

5. Varsayılan

Ben Linux kullanıyorum, hiç Windows kullanmadım. Ayrıca hani Linux kullananlara da biz yardımcı olalım dedik... (burayı takip ediyorlarsa)

benim gibi Özgür yazılım fanatikleri için %99 gibi rakamlar pek birşey ifade etmiyor. Hepimiz biliyoruz gerçekleri, dilersen buluşmalarda tartışalım

6. Varsayılan

istemsem de micro$oftcuyum
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

7. Thumbs down

Alıntı okaratas Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Ben Linux kullanıyorum, hiç Windows kullanmadım. Ayrıca hani Linux kullananlara da biz yardımcı olalım dedik... (burayı takip ediyorlarsa)

benim gibi Özgür yazılım fanatikleri için %99 gibi rakamlar pek birşey ifade etmiyor. Hepimiz biliyoruz gerçekleri, dilersen buluşmalarda tartışalım
    Gönül isterdiki %99 linux olsun ama değil.
    Fakat 3 gün önce linux'un doğum günüydü sen bir süper linux'çu olarak hiçbir aktivitede bulunmadın..... Bu da neden m$ %99 anlatıyor bize...

8. Varsayılan

Bulunmadim mi? Bulunmadigimi nereden biliyorsun, iki farkli kurulusta seminer verdik (birisi universite) ve pasta kestik.. Ayrica blogumda da yer verdim;

http://www.ozgurkaratas.com/index.ph...lara-gnulinux/

Burada seminer notlarini Linux'un Tarihi ve Gelisimi ve Linux'a nasil yardim edersiniz? konulu belgeleri yayinlamayi dusunuyordum...

9. Varsayılan

Konulu Linus resimleri koymuşsun blog'a. senin 3 gün önce yaptığın etkinliklere dair resim yok, delil yok.

10. Varsayılan

Daha eve gidip oturup telefondaki ve makinedeki fotoğrafları bilgisayara atıp bloga girdi ekleme fırsatım olmadı. Zaten kendi resmimi internette yayınlamayı sevmiyorum, etkinlik resimlerini yakında photos.ozgurkaratas.com gibi bir adreste album yaparak yayınlarım..

Sayfa 1 - Toplam 3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)