Görüntüsü beni birhayli etkileyen kasanın üstünde bulunan 2 adet fanın (yan panelde 8cm LEDli, önde 12cm olmak üzere) gürültüsü konusunda henüz fikrim yok. Recom Power Engine 600W PSU da bu akşam gelecek ve nihayet deneme fırsatı bulabileceğim.
Kasa oldukça hafif. Tam olarak ağırlığı ne kadardır bilemiyorum lakin AOPEN H600B12'nin 3'te 1'i ağırlığında olduğunu söyleyebilirim.
Kasanın HDD ve 5.25"lik bölmeleri vidasız tasarlanmış. Kullanımı oldukça rahat. Ancak
Zotac GeForce 9800 GTX+ ekran kartı oldukça iri olduğu için kasaya yerleştirmek biraz sorun oldu. Kasanın içinde bulunan 3 adet HDD sığabilen HDD yuvasındaki kilitlerin bir tanesini çıkartmak zorunda kaldım. 3 HDD kullanmayacağım için sorun yok fakat kullanacaklar için geçmiş olsun demek istiyorum.
Kasanın bir diğer kötü yönü ise hangi akla hizmet tasarladıkları belli olmayan USB ve kulaklık gibi girişleri altında saklayan kapak. Kapak aşağı doğru açılıyor. Lakin o ufak kapağı açmak için ya kasayı kaldırmanız gerekiyor ya da kasanın önünün birkaç parmak dışarıda olması gerekiyor... Ben o kapağı çıkartmayı düşünüyorum.
Ben kasayı sevdim. Fiyatı da 69 USD ile 80 USD arasında değişiyor. (PSU'suz) Gayet makul. Bir de civcivli ve
sessiz bir (
Silverstone'dan ağzım yandı) egsoz fanı aldım mı tamamdır...