Görüntülenen Mesaj 1 den 4 - Toplam 4

Konu: Samsung Innov8 GPS Aktivasyonu

1. Varsayılan Samsung Innov8 GPS Aktivasyonu

Evet evet aldım innov8'i Süper bir telefon herkese tavsiye ederim.

Şimdi gelelim innov8'in GPS özelliğine.

Telefonu kutusundan çıkarttıktan sonra kutu içeriğine bir göz atayım dedim.

İçerisinden Quick Start Guide, Extra Service and Content kitapçığı ile birlikte Kurulum Açıklaması ve Lisans Sertifikası çıktı.

Program "SIGNED_Mobile8_S60_3_0_v8.0.15343_SA.sis" adı altında telefonun içerisindeki hafıza kartına yüklü bir şekilde geliyor.

Programı çalıştırdıktan sonra kurulum tamamlanınca 3 farklı şekilde aktivasyon yapabiliyorsunuz. Bunlardan birincisi SMS yolu ile, ikincisi GPRS, sonuncu ve en kolay yol ise Wi-Fi bağlantısı ile.

SMS ile yapacağınız aktivasyon işleminde size karma karışık bir kod gelecek bu kod ile aktivasyon yapacaksınız ben kurcaladım durdum fakat SMS ile beceremedim...

Bunun üzerine wi-fi ile kablosuz internete bağlanarak kendisinin yapmasını istedim 1 dk' dan daha kısa bir süre içerisinde aktivasyon gerçekleşti.

Aktivasyona tıklayın, önünüze gelen bağlantı seçeneklerinden WLAN'ı seçin ve aktive edin GPRS üzerinden de aynı şekilde yapabilirsiniz. SMS'e göre çok daha hızlı, çok daha kolay.

Şu anda cillop gibi çalışıyor.

Bu arada ürünü aldıktan sonra mutlaka www.navking.com adresinden satın aldığınız ürün numarası ile kayıt yaptırın yoksa ücretsiz update'lerden yararlanamıyorsunuz.

GPS'in konumunuzu bulması için açık havada bulunmanız gerekiyor. Evden vs. konumlandırmaya çalışırsanız GPS uydusuna bağlanmayacaktır boşa heves etmeyin

Navigasyon ayarlarından en kısa yolu ya da en hızlı yolu seçebilirsiniz. Ayrıca anlık olarak hızınızı da görebiliyorsunuz.

Türkçe sesli yönlendirme oldukça başarılı. Döneceğiniz yere 100 metre öncesinden uyarıp yaklaştığınız zaman tekrar uyarıyor.

Rotadan saparsanız sizi tekrar o rotaya sokuyor. Israrla rotadan saparsanız yeni bir rota planlıyor.

Güzel ve kullanışlı. Büyük illerin bir çoğu mevcut.

GPRS ile Route 66 yerine GoogleMaps üzerinden de navigasyon kullanabiliyorsunuz tabi GPRS ücreti ödüyorsunuz .))
    Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           DSC03385.jpg‎ 
Görüntülenme:      26 
Büyüklüğü:          224.1 KB 
ID:                       342  
    Son düzenleyen ozan, 2008-10-13 saat 02:26.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

2. Varsayılan

NAVKING'in müşteri hizmetleri oldukça iyi çalışıyor bunu da belirtmek isterim.

Teknik Destek görevlisi "Size ulaşabileceğim bir telefon numarası verirseniz ben sizi arayayım" dediğinde standart "numaranızı bırakın biz sizi ararız" moduna geçtiklerini düşündüm fakat telefonu kapattıktan yaklaşık 30 saniye sonra telefonum çaldı gerekli işlemler için çok yardımcı oldular.

Sağolsunlar.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

cicero Guest

hocam merhaba,

ben yuklemeye calistigimda yuklenemiyor diye bir hata aliyoum? acaba neden olabilir

4. Varsayılan

Telefonu kapatın, hafıza kartını çıkartın, telefonu tekrar açın.

Daha sonra telefonu tekrar kapatıp hafıza kartını takın ve yeniden açın. Bir daha yüklemeyi deneyin.

Sorun hala devam ediyorsa eğer NAVKING Müşteri Hizmetlerini aramanı tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)