Görüntülenen Mesaj 1 den 2 - Toplam 2

Konu: Optimus Maximus Klavyelerin Şahı :)

1. Thumbs up Optimus Maximus Klavyelerin Şahı :)

Microsoft Reclusa klavye kullanıyorum. Aman pek güzel yahu diye düşünürken Optimus Maximus'u gördüm ve Reclusa'nın ne kadar dandik bir klavye olduğunu farkettim.

İşte klavyeliğin kitabını baştan yazan cihaz:
    Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           maxi1.jpg 
Görüntülenme:      23 
Büyüklüğü:          139.8 KB 
ID:                       381

Ne kadar basit bir görüntüsü var değil mi? O zaman bir de şu fotoğraflara bakın:
    Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           maxi2.jpg 
Büyüklüğü:          35.1 KB 
ID:                       382Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           maxi3.jpg 
Görüntülenme:      27 
Büyüklüğü:          36.9 KB 
ID:                       384Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           maxi4.jpg 
Büyüklüğü:          81.2 KB 
ID:                       383

Bu fotoğraflar da mı yetmedi? Peki madem, buraya tıklayın da videolara da bakın.

Ne kadar heyecan yaptım yahu... Ünlü Rus tasarım grubu Art Lebedev Studio'nun tasarımı olan bu teknoloji harikası klavyedeki tuşların her biri OLED ekrana sahip. Bu da istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği verebilmek demek. Kullanılan veya kullanılmayan RAM miktarı, işlemci ısısı gibi bilgisayarınıza ait bilgilerden tutun da, kendi programı sayesinde ayarladığınız bir tuşun üzerinde tarih, saat ve hava sıcaklığını da görebilirsiniz. Tabiki tuşlara fotoğraf da eklemek mümkün... Bunun dışında klavyeyi çeşitli dillere göre ayarlamak da mümkün. Klavyenin demosundan da inceleyebileceğiniz gibi tuşlar, Half Life veya Photoshop gibi yazılımlara göre de kurgulanabiliyor.

Bu şahane klavyeyi satın almak isteyen arkadaşlar 1237.23€ gibi bir rakamı gözden çıkarıp buraya tıklayabilir.

Ayrıca şuan konsept aşamasında olan Optimus Tactus'da bir hayli gelişmiş bir klavye. Tactus modelinde herhangi bir fiziksel tuş mevcut değil. Klavye tamamen dokunmatik ekrandan oluşuyor. Bunun fiyatının ne olacağını merak ettim

2. Varsayılan

klavye iyiymiş de tamamen gereksizmiş orası ayrı konu. Kim bir klavye için 1200 eu para verir ki? Peeh.. 1200x2.1300= 2566 YTL... O paraya canavar gibi makine alınır üstüne de güzel bir klavye konur.. OLED ekranı da olmayı versin klavyenin...
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •