Görüntülenen Mesaj 1 den 5 - Toplam 5

Konu: Yetkili Servisler

1. Lightbulb Yetkili Servisler

Garantili cihazlar için fazla para veriyoruz. Peki firmalar bu konuda ne kadar başarılı? Bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

CANON
    Yedek parça ve servis konusunda oldukça iddialı olan Canon’un servisi de yeterince hızlı. Zaten Canon cihazlarda çok arıza olmadığı için servisinin de hızlı olması gayet normal. Canon’lar genellikle perde arızası nedeniyle servis ihtiyacı duyuyor. Eğer garantiniz yoksa 600 YTL’ye varan meblağlar ödemeniz gerekebilir. Canon’un Ankara’da yetkili servisi mevcut.

Canon Yetkili Servislerine Ulaşabileceğiniz Adres: www.erkayalar.com.tr

OLYMPUS
    Ülkemizde Olympus tutulan bir marka değildir. Olympus'un diğer markalar kadar öne çıkamamasının en önemli nedeni servisiydi. 1 ay öncesine kadar kullanıcılarına yedek parça ve tamir konusunda oldukça sıkıntılar yaşatan Olympus, bu konuda büyük adımlar atmaya başladı. Servise gönderilen eski model cihazlar üst modelleriyle değiştiriliyor, güncel modeller ise yenisiyle değiştiriliyor. mju770sw, sıvı teması nedeniyle servise gönderildiğinde (ki bu modelin özelliği 10 metreye kadar suya dayanıklı olmasıdır) üst modeli olan mju1030sw ile değiştirilirken, LCD ekranındaki 1 ölü piksel nedeniyle servise gönderilen sp-550UZ modeli de SP-560UZ ile değiştirilebiliyor. Yine de Olympus almadan önce biraz düşünmek gerekir... Olympus’un Ankara’da yetkili servisi mevcut.
    Olympus Yetkili Servislerine Ulaşabileceğiniz Adres: www.datapro.com.tr

NIKON
    Nikon’un Ankara’da yetkili servisi henüz bulunmuyor. Konu ile ilgili olarak çalışmalar devam ediyor ancak 2009 yılından önce açılması mümkün değil gibi görünüyor. O yüzden Nikon’un servisi hakkında bir şey diyemiyorum… Zaten Nikon’um arızalandı diyen birini de duymadım

SONY
    En yaygın yetkili servise sahip olan marka tabiki Sony. Genellikle prosedürlerden ve servisin yavaşlığından şikayetçi olunuyor. Sony fotoğraf makineleri, genellikle LCD ekranlarındaki sorunlar nedeniyle servise gidiyor. 170 derece dönebilen ekranları her ne kadar kullanışlı olsa da oldukça dayanıksız.

Hakkında yorum yapabileceğim servisler bunlar. Bunların dışındaki markalar hakkında bilgisi olan varsa yazsın da öğrenelim.

2. Varsayılan

Nikon'un servisinin olmaması bana çok komik geldi.
    İnsanlar teknik servisi olmayan makineyi neden alırlarki.... Çok anlamsız.
    Son düzenleyen Murat, 2008-10-30 saat 14:34. Sebep: harf hataları düzeltildi

3. Varsayılan

bulunduğum şehirde sony servisinden çok şikayet varmış hatta genel olarak sony nin bi prensibi varmıs dogrumu bilmiyorum eğer tvniz arızalı ise servise kendiniz getirmek zorundaymıssınız yada eve gelip alırlarmıs ancak ücrete tabiiymis enterasan
    Gerçekci Ol İmkansızı İste...

Ernesto Che Guevara

4. Varsayılan

1980'li yıllarda evimizde çok güzel bir sony teyp vardı. sanırım ilk ekolayzırı ben o teyp üzerinde gördüm ve böyle ışıkları filan da şahane birşeydi.. işte sony hep böyle kalım ses sistemleri ve ses cihazları üretmeli idi. ses konusunda başarılı olduğunu daha o yıllar anlamıştım.

ancak diğer konularda (fotoğraf makinesi ıvır zıvır pek çok elektronik cihaz) o kadar başarılı olduğunu sanmıyorum.

bence televizyon konusunda da gerekli teknolojiye sahip değil.. laptop ve bilgisayar konusunda elbette güzel şeyler yapıyor ama o paraya bende yaparım güzel şeyler

5. Varsayılan

sony son dönemlerde elektronik sektöründe yaptığı şey ismini pahalı bir şekilde satmak.. ibrahim tatlıses ve tatlıses lahmacun salonları gibi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •