Görüntülenen Mesaj 1 den 3 - Toplam 3

Konu: Disklerin Firmware'leri yayınlandı

1. Thumbs up Disklerin Firmware'leri yayınlandı

Seagate, disklerinin 25 ayrı modelinde, firmware yazılımındaki bir hata sebebiyle meydana gelen yavaşlık ve veri kaybı hatalarını, yeni firmware sürümü ile giderdiğini duyurdu.

Disklerin modelleri ve yeni firmware'lerini buradan çekebilirsiniz.
    Sayfada bulunan 1.2.3. adımları yapın daha sonra ilgili firmware güncellemesini çekin (.iso dosyası). Çektiğiniz dosyayı bir cd yazma programı ile cd'ye aktarın.
    Daha sonra bu cd ile bilgisayarınızı açın, açıldıktan sonra ekrana sözleşme gelecektir, "F10"a basarak kabul edin daha sonra, "a" basarak güncelleme yazılımının takılı olan diskinizi(lerinizi) taramasını bekleyin güncelleme isteyen diski(leri) bulduğundan otomatik olarak firmware yazılımını güncellemeye başlayacaktır. Bu esnada diskten(lerden) garip sesler gelmekte panik yapmayın ve bekleyin.

Yeni firmware güncellenmesi tamamlandığında ctrl+alt+del BASMAYIN uyarısı gelecektir. "Enter"a basın ve bilgisayarınızın tamamen kapanmasını bekleyin ve açın.

İşte hepsi bu...

2. Talking

Ne mutlu bana ki diskimin yeni bir firmware'e ihtiyacı yokmuş. Lakin Seagate'in sitesindeki "buraya tıklayın da diskiniz için yeni firmware var mı yok mu görün utilityisi"ne diskimin modelini girdiğimde, "bu disk için firmware yok ya da yanlış model numarası girdiniz" demesi pek ilgincime gitti. Seagate kendi disklerinin modellerini bilmiyor mu acaba? Aynı "utility"ye saçma sapan numaralar girdiğimde de aynı cevabı aldım.

Bu arada "acaba benim diskimin modeli ne ki" diyen ve Windows XP Türkçe kullanan arkadaşlar için: Bilgisayarım'a sağ tıklayın, Yönet'i tıklayın, Aygıt Yöneticisi'ni seçin, Disk Sürücüleri'ni tıklayın.
    Son düzenleyen tayfun, 2009-01-28 saat 23:41. Sebep: ek

3. Varsayılan

Seri ve model girdiğin bölümler sadece güncellemesi çıkan sürücüler için. Bu sebepten dolayı güncellemesi çıkmamış bir model veya seri numarası yazarsan bulamayacaktır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •