Görüntülenen Mesaj 1 den 4 - Toplam 4

Konu: Samsung Çağrı Merkezi

1. Exclamation Samsung Çağrı Merkezi

Takriben 3 gündür cep telefonumun firmware güncellemesini yapmaya çalışıyorum. Lakin beceremedim. "Samsung PC Sudio 7" isimli program ile kırk yılda bir güncelleştirme sunucusuna bağlanabildim onda da sanırım sunucuları biraz yavaş. 1kbps/s ile download yaptığını düşünüyorum

Neyse bunun için az önce Samsung Müşteri Hizmetlerinin 4447711 numaraları telefonunu aradım, telefona çıkan müşteri hizmetleri çalışanına telefonumun firmware update'ini yapmak istediğimi fakat güncelleştirme sunucusuna bir türlü bağlanamadığımı söyledim. Bir kaç dakika hatta beklememi istedi. Bekledim sonra tekrar yapmak istediğim işlemi öğrenmek istedi. Bu sefer "Fatsa İzmir Rize Manisa Washington Adana Rize Edirne" Update olarak kodladım tekrar hatta beklememi istedi.

Takriben 30 saniye sonra "bana tam olarak telefonunuza ne yapmak istediğinizi söyler misiniz?" gibi cins bir soru ile karşılaştım ve başladım anlatmaya.

Telefonun yazılımının yeni versiyonu çıktığını, bu güncelleştirme sayesinde telefona eklenen ek özellikler, düzeltilen hatalardan sonra telefonun daha hızlı, daha sağlam çalıştığını anlattım ve tekrar beklemeye alındım.

Yine yaklaşık 20 saniye sonra çağrı merkezinde versiyon güncelleme ile ilgili bir destek verilemediğini, bunun için teknik servise müracaat etmem gerektiğini söyledi

Şimdi sövsem bir türlü sövmesem bir türlü. Asıl garip gelen nokta ise Samsung Çağrı Merkezi işlemlerini CMC Çağrı Merkezi Hizmetleri isimli bir firmanın yaptığı, bu firmanınsa; "İstanbul Call Center Awards 2007 En İyi Dış Kaynak Hizmet Sağlayıcısı ödülü" aldığını öğrenmek benim için değişik bir etki uyandı ve bu ödülü veren öküzlerin kim olduğunu merak etmeye başladım.

Telefondaki çağrı merkezi çalışanına birşey söylemek istemiyorum lakin bu kadar bilgi yoksunu bir insanı o çağrı merkezine işe alan hödükün hangi akla hizmet bu tür çalışanları çağrı merkezinde işe aldığını da merak etmeden duramıyorum.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

2. Post

Gayet normal, üç kuruşa adam çalıştırınca böyle oluyor. Adamın suçu değilki şirketinde suçu değil.
    Burada hatalı olan Samsung'un denetleme yapmaması veya böyle bir denetleme mekanizaması varsa da "tanıdık/ahbap" ilişkisinde olmasıdır.
    Tüketicilerin ucuz diye ürün alırken bunlarında başına geleceğini bilmesi gerekli diye düşünüyorum.
    Geçmiş olsun.

3. Varsayılan

hocam kalbimi kırıyosun ama... Ucuz diye bahsettiğin 1480 TL ye satılan Samsung Innov8 GT-i8510 cep telefonu
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

4. Varsayılan

Samsung ürünleri nokia'ya göre ucuzdur. Samsung'da yatırımı yaparken buna göre yapar. Tek bir ürünün fiyatının yüksek olması anlamında söylemedim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)