Hamdolsun işsizlik oranında avrupa birincisi güney afrika cumhuriyetinin arkasından dünya ikincisiyiz ve bu işsizlik oranı Cumhuriyet tarihinin savaş, ambargo, ihtilaller döneminde bile bu seviyeye ulaşmamıştır helal olsun size!!!!!!!
Hamdolsun işsizlik oranında avrupa birincisi güney afrika cumhuriyetinin arkasından dünya ikincisiyiz ve bu işsizlik oranı Cumhuriyet tarihinin savaş, ambargo, ihtilaller döneminde bile bu seviyeye ulaşmamıştır helal olsun size!!!!!!!
iyide bunun faşizim ile alakası nedir onu anlayamadım? bu işsizlik sorununun geçmişten beri geldiğini hatta sol eğilimli partilerin yönetimi zamanında da oldukça fazla olduğunu hepimiz biliyoruz![]()
o yüzden sakin olalım sapla samanı birbirine karıştırmayalım.
işsizlik elbette bu ülkenin büyük bir sorunudur, bununda sağ ya da sol görüşle alakası yoktur, insanlara çalışma imkanı sağlamakla alakalıdır.
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
ozan kardeş yazdığım yazıyı tekrar okumanı rica edeceğim senden (ülkemizin tüm zamanlarında oranını verdim orada) ayrıca yine ülkemizde hiç bir sol parti tek başına iktidar olmamıştır yine sana bir önerim olacak google a gir faşizm yaz arama yap tanımını oku lütfen![]()
Arkadaşım bu nasıl bir başlık tümü ingilizce sonu türkçe felam? Bide NATIONALIZM yazılır "İ" karakteri yok ingilizcede. Sinir küpüyken başlık açınca böyle şeylerin olması doğal tabi.![]()
hehe ayrıca, ampulü sevmem, desteklemem de bunu hepiniz bilirsiniz, lakin şu an ki yüksek işsizlik oranını var olan global ekonomik kriz sebebiyle olduğunu düşünüyorum, tek problem krizin Tayyipin dediği gibi teğer geçmediği gerçeği.
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)