Sevgili arkadaşlar buraya yazacaklarım tamamen bilgilendirme amaçlıdır hiç birşey ima argo ve şiddet içerikli betimlemelerde bulunmayacağım yorum takdir sizlere ait..........
1-Araç kredisi borcunuzun bittiği bankaya gidiyorsunuz rehin kaldırma yazısı denilen iki satırdan oluşan bol imzalı bir yazı veriyorlar size hemen hazırlıyorlar tabi 50,00 TL yi tahsil ettikten sonra (bu ücret bankadan bankaya değişiyor yaptığım araştırmalara göre hiç almayanda varmış 70,00 TL ye kadar isteyenlerde varmış)
2-Aldığınız bu yazıyı noterden onaylatmak gerekiyormuş noterde yazının her tarafını imza mühür ve kaşeledikten sonra 41,50 TL karşılığı bu işlemi yapıyor (noterden notere fiyat farklılığı oluyormudur araştırmadım)
3-Şimdi can alıcı noktaya geliyorum Ankara Emniyet Müdürlüğüne gidiyorsunuz C kapısından giriş yaptıktan sonra ne yapmanız gerektiğini öğrenmek için sıraya giriyorsunuz yaklaşık 15 dk. yapılan yönlendirmeler sonucunda kimlik fotokopisi çektirmek için sıraya giriyorsunuz yaklaşık 15 dk. sonra işlem sırası almak için bir sıraya daha girmeniz gerekiyor yaklaşık 5 dk.ve işin can alıcı noktası burada gizli numaratör size sıra numaranızı verince önünüzde yaklaşık 400 kişi olduğunu öğreniyorsunuz ve bu işlem saatler sürüyor ve herbir ruhsat sayfası için 20 TL talep ediyor iki sayfa ruhsat 40 TL ve yine herbir ruhsat sayfasını 10 TL ye yazdırıyorsunuz 20 TL de yazdırma parası ayrıca yanınızda kalem bulundurmanız lazım yoksa bir sıraya daha girip 1 TL ye kalem almanız gerekebilir bu işleri sabah 9;00 dan akşam 16;00 kadar hallettim ve ruhsatı 6 gün sonra gelip almamı söylediler.............

)
Alıntı Yaparak Cevapla