MilleniCom ADSL2+
1mbps'den 16mbps'e kadar kendi omurgası üzerinden TTNET'e bağımlı olmadan ADSL hizmeti sağlayan Alman telekomünikasyon şirketidir.
Ülkemizde internet erişimi hizmetine yeni başlamıştır, aslında kendisini de TV'deki iğrenç "1045" reklamlarından da az çok tanıyoruz.
Telekom'un omurgasının kullanmamasının başlıca avantajı, youtube, vb. sitelere filtre uygulanmayışı. Ayrıca fiyat olarakta şu anda telekom ya da ttnet, superonline, vs. gibi servis sağlayıcılarına göre oldukça iyi.
Aylık "63" TL ödeyerek 4mbps internete sahip oluyorsunuz, bu 63 TL'nin üzerine aylık 3 TL daha ödeyerek ZyXel marka kablosuz 4 portlu modem de alıyorsunuz.
Internetten yana şu an için bir sıkıntım yok fakat müşteri hizmetleri açısından oldukça sıkıntı yaşıyorum, geçtiğimiz pazar günü telefon açtım müşteri hizmetlerine ve tam tamına 12dk 16sn telefonda bekledim ki bir çağrı merkezi çalışanı ile görüşebileyim diye. En sonunda görüşebildim ve sorduğum ilk soru: "orada kaç kişi çalışıyorsunuz?" oldu, aldığım cevap ise "şu anda tek başımayım efendim" idi. :S
Call Center olayına biraz önem göstermeleri gerekiyor bence...
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |