Görüntülenen Mesaj 1 den 5 - Toplam 5

Konu: MilleniCom ADSL2+

1. Varsayılan MilleniCom ADSL2+

1mbps'den 16mbps'e kadar kendi omurgası üzerinden TTNET'e bağımlı olmadan ADSL hizmeti sağlayan Alman telekomünikasyon şirketidir.

Ülkemizde internet erişimi hizmetine yeni başlamıştır, aslında kendisini de TV'deki iğrenç "1045" reklamlarından da az çok tanıyoruz.

Telekom'un omurgasının kullanmamasının başlıca avantajı, youtube, vb. sitelere filtre uygulanmayışı. Ayrıca fiyat olarakta şu anda telekom ya da ttnet, superonline, vs. gibi servis sağlayıcılarına göre oldukça iyi.

Aylık "63" TL ödeyerek 4mbps internete sahip oluyorsunuz, bu 63 TL'nin üzerine aylık 3 TL daha ödeyerek ZyXel marka kablosuz 4 portlu modem de alıyorsunuz.

Internetten yana şu an için bir sıkıntım yok fakat müşteri hizmetleri açısından oldukça sıkıntı yaşıyorum, geçtiğimiz pazar günü telefon açtım müşteri hizmetlerine ve tam tamına 12dk 16sn telefonda bekledim ki bir çağrı merkezi çalışanı ile görüşebileyim diye. En sonunda görüşebildim ve sorduğum ilk soru: "orada kaç kişi çalışıyorsunuz?" oldu, aldığım cevap ise "şu anda tek başımayım efendim" idi. :S

Call Center olayına biraz önem göstermeleri gerekiyor bence...
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

2. Varsayılan

Aylik 60 kusur odeyerek tellcom yani yeni adi ile superonline'in quineti uzerinden -ki kendisi de ozel bir fiber altyapi calistirmaktadir- 100 mbit kullanabiliyoruz..

Senin eryamanda yok mu quiknet veya kullanan?

Bende halen kullanamadim. Fiber bizim oraya geldi cukur filan da kazdilar ama daha port vermediler sitelere sanirim..

Simdilik bekliyorum ama upload download ekran goruntuleri koysana? Gercekten 4 mb hattin ne kadarini kullanabiliyorsun maximumda?

Bir de bandwidth limit vardir kesin.. Gece kac hizla download yapabiliyorsun?

3. Varsayılan

valla gece/gündüz farketmiyoz... 400kbps'in altına inmedi daha. Download yaptığın yere göre de değişiyor. 200kbps'in üstüne çıkmayan yerler de var.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

4. Varsayılan

quiknet kullaniyorum.. rapidshare vs. gibi mass download noktalarindan 7-8mb/sec goruyorum tavsiye ederim..
    aylik 114tyl icin hic fena degil

5. Thumbs down

Teknik servisleri dünyadan bir haber... Günlerdir bağlantımız sürekli kesiliyor ve çözemiyorlar. İlk önce "hattınız 4MB'i desteklemiyor olabilir" dediler. Sonra "evet destekliyor" dediler lakin sorunumuz hala çözülmedi.

Ve ne yazık ki bizim bölgemize quiknet henüz hizmet vermiyor. Biz de bu dandik şirketle muhattap oluyoruz...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •