Sayfa 2 - Toplam 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
Görüntülenen Mesaj 11 den 20 - Toplam 53

Konu: Playstation 3 Tamiri, LYOD Hatası Tamiri (Sarı - Kırmızı Işık Hatası)

1. Varsayılan

Alıntı ozan Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    kolay kolay aynı arızayı vereceğini zannetmiyorum. Fakat acilen bir soğutucu satın almanda fayda var. Çok daha uzun süre problemsizce kullanabilirsin o zaman.

Nyko'nun Ps3 InterCooler'ını tavsiye ederim.
    teşekkür ederim peki bir sorum daha olucak kırmızı ışık arızasını nasıl yapbilirim bununla ilgili bir rehber mevcutmu elinde ....

Alıntı azbidur Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    ben anlamadım bu iştem bu yöntemle yapıyorum bir hafta on güne gene aynı
    yapmadığım tek şey alkol kullanmak peçeteyle siliyorum ne yapsam tekrar olmaz acep bilen varmı
    onun pek alakası yok ben bu yöntemle iki cihaz kurtardım...

2. Varsayılan

ben anlamadım bu iştem bu yöntemle yapıyorum bir hafta on güne gene aynı
    yapmadığım tek şey alkol kullanmak peçeteyle siliyorum ne yapsam tekrar olmaz acep bilen varmı
    kendi kendine kapanıp kırmızı ışık yanıp sönüyorsa sıkıntı aşırı ısıdandır. alkol ve kaliteli bir termal macun kullanıp fanlarını da kontrol etmeni öneririm, hatta yağlayabilirsen yağla. olmadı değiştir... tabi ona uygun fan bulmak lazım.

ayrıca dediğim gibi bir soğutucu al...
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

3. Varsayılan

SAOL OZAN BENDE BİR 60GB BİRDE 20 GB VAR
    ikiside aynı alkolude aldım akşama gene denicem yanlız 20 olan blurayden sanırsam bluray bozuk cd takınca mekanızma takılıyor o arda çart sarı veya kırmızı kırmızı olması lazım ısıtıyom blurayı yapmaya ugraşırken gene çart ozan akşam uğraşcam bakalım birdaha

4. Varsayılan

SAOL OZAN BENDE BİR 60GB BİRDE 20 GB VAR
    ikiside aynı alkolude aldım akşama gene denicem yanlız 20 olan blurayden sanırsam bluray bozuk cd takınca mekanızma takılıyor o arda çart sarı veya kırmızı kırmızı olması lazım ısıtıyom blurayı yapmaya ugraşırken gene çart ozan akşam uğraşcam bakalım birdaha
    Blu-Ray'i ısıtmanı pek tavsiye etmiyorum. : )

5. Varsayılan

yanlış anladın bluray ısıtmıyorum anakart ı burdaki yüntem neyse o
    bu akşamki çalışmalarım boşa gitti yapıyorum açılıyor menüde bişeyi tıkla gene çırt sarı veya kırmızı ışık haydi gene aç termali sil ısıt gene termal montaj 2 kere yaptım bugece gene sarı bluray açtık cdyi kurtardım gözü sildim yavvvh tamirci benim kadar ugraşmaz bu haliyle satmaya çalışayım makinaları bari 2 makinayı 400 e vericem sizce nasıl e bunaldım tabi fiyat taban yaptı

6. Varsayılan

yanlış anladın bluray ısıtmıyorum anakart ı burdaki yüntem neyse o
    bu akşamki çalışmalarım boşa gitti yapıyorum açılıyor menüde bişeyi tıkla gene çırt sarı veya kırmızı ışık haydi gene aç termali sil ısıt gene termal montaj 2 kere yaptım bugece gene sarı bluray açtık cdyi kurtardım gözü sildim yavvvh tamirci benim kadar ugraşmaz bu haliyle satmaya çalışayım makinaları bari 2 makinayı 400 e vericem sizce nasıl e bunaldım tabi fiyat taban yaptı
    Arızalı PS3 alan yerler var, oralarla irtibata geçebilirsin. Belki bir kaç devre elemanı bozulmuştur o yüzden sürekli hata veriyordur... Yenisini alırsan, Tozdan mutlaka uzak tut ve bir soğutucu al
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

7. Varsayılan

350 tl yok mu alan yada alanı bilen

şaka maka bu akşamda uğraşcam olmadı satcam kim alır tamirciler gözü 150 ye satıyo sadece

8. Varsayılan

ps3 ün kırmızı ışık arızasını nasıl düzeltebiliriz...

9. Varsayılan

Alıntı yasco Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    ps3 ün kırmızı ışık arızasını nasıl düzeltebiliriz...
    Kırmızı ışık hatalarının %90'ı overheat yani aşırı ısınma yüzünden oluyor. Aşırı ısı yüzünden birşeyler yanmış, kavrulmuş, kızarmış, vb. olabilir. Fakat nasıl düzelteceğin hususunda pek bir fikrim yok )

10. Varsayılan

sarı ışık ve kırımızı ışık arızası aynı sebeblerden kaynaklanıyor yani işlemiciden..

buradaki işlem ile makinaya geçici çözüm oluşturulmuş oluyor gerçek kalıcı çözüm ise cpu gpu işlemcilerinin sökülüp tekrardan yerine takılmasıdır tabi bunun içinde profösyönel ve elinizde en 10 bin tl lik iyi bir işlemci sökebilen bir cihaz olması gerekir...

kendi gayretlerimle yapmış olduğum kırımızı ışık sorunu ileride tekrar yaşamamak için resimde görüldüğü gibi bir fan kapağı yaptım ve makinanın ısınma sorununu %70 azaltmış oldum....

Sayfa 2 - Toplam 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •