| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
SAOL OZAN BENDE BİR 60GB BİRDE 20 GB VAR
ikiside aynı alkolude aldım akşama gene denicem yanlız 20 olan blurayden sanırsam bluray bozuk cd takınca mekanızma takılıyor o arda çart sarı veya kırmızı kırmızı olması lazım ısıtıyom blurayı yapmaya ugraşırken gene çart ozan akşam uğraşcam bakalım birdaha
yanlış anladın bluray ısıtmıyorum anakart ı burdaki yüntem neyse o
bu akşamki çalışmalarım boşa gitti yapıyorum açılıyor menüde bişeyi tıkla gene çırt sarı veya kırmızı ışık haydi gene aç termali sil ısıt gene termal montaj 2 kere yaptım bugece gene sarı bluray açtık cdyi kurtardım gözü sildim yavvvh tamirci benim kadar ugraşmaz bu haliyle satmaya çalışayım makinaları bari 2 makinayı 400 e vericem sizce nasıl e bunaldım tabi fiyat taban yaptı![]()
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
350 tl yok mu alan yada alanı bilen
şaka maka bu akşamda uğraşcam olmadı satcam kim alır tamirciler gözü 150 ye satıyo sadece
ps3 ün kırmızı ışık arızasını nasıl düzeltebiliriz...
sarı ışık ve kırımızı ışık arızası aynı sebeblerden kaynaklanıyor yani işlemiciden..
buradaki işlem ile makinaya geçici çözüm oluşturulmuş oluyor gerçek kalıcı çözüm ise cpu gpu işlemcilerinin sökülüp tekrardan yerine takılmasıdır tabi bunun içinde profösyönel ve elinizde en 10 bin tl lik iyi bir işlemci sökebilen bir cihaz olması gerekir...
kendi gayretlerimle yapmış olduğum kırımızı ışık sorunu ileride tekrar yaşamamak için resimde görüldüğü gibi bir fan kapağı yaptım ve makinanın ısınma sorununu %70 azaltmış oldum....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)