10bin tl değil yaw, havalı havya yeterli. bir kaç yüz tl diyelim... fan iyi olmuş.
10bin tl değil yaw, havalı havya yeterli. bir kaç yüz tl diyelim... fan iyi olmuş.
işlemci ve gpu yu söküp yeniden takmana gerek yok yahu. zaten o işi becermek ayrı bir maharet ister. Evet söküp takma için iyi bir makine alman lazım o da oldukça pahalı. Üzerinden sıcak hava ile geçerek de hemen hemen aynı şeyleri yapmış olursun.
Bu arada sistem iyi olmuş fakat resim biraz bulanık.. Toz filtresi koydun mu? Isınmanın en büyük sebeplerinden birisi toz...
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ozan arkadaşımıza böyle bir resimli anlatım için teşekkürler öncelikle bendede lyod hatası veren bir cihaz var ve sormak istediğim kaç çeşit sarı ışık hatası mevcut konuyu okuduğumda 2 çeşitini gördüm![]()
Sarı ya da kırmızı led hatalarının belirli sebepleri var, ya diskte problem oluyor ya da aşırı ısınma sebebi ile. belki diskte problem vardır bi çıkartıp yeniden tak olmazsa diski söküp bir bilgisayara bağla, chkdsk komutu ile diskte hata var mı yok mu kontrol et varsa chkdsk /r komutu ile düzelt. Yoksa zaten diskte problem yok demektir![]()
Hatta şöyle birşey de deneyebilirsin. Belki bir işine yarar. Ps3'ü kapat, açma düğmesine basılı tut 1 defa biplesin, ardından 1 bip sesi daha duyacaksın o zaman parmağını açma/kapama düğmesinden kaldırıp yeniden bas ps3 açılıp kapanır gibi olacak daha sonra tekrar basılı tut parmağını ve cihaz açılsın ama parmağını kaldırma yine 1 bip sesi gelecek ardından da bir kaç defa bip diye ötecek o ara kaldır parmağını ve recovery'yi çalıştır.
şayet bu yöntem ile kayıtlı tüm verilerin silinecek onu unutma.
yine de çalışmıyor ise, 1. sayfada anlatılanları uygula ya da işi ustasına bırak servise gönder
kolay gelsin. sonuçtan bizi de haberdar edersen sevinirim. başarılar.
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
dediklerini denedim bir şey fark etmedi hd yi bilgisayarda denedik problem vardı formatladık bakalım belki o şekilde çalışıryoksa cihazı söküp anlattığın gibi lehim tazeleme yapıcam sanırım öyle gözüküyo
Formatlamakla çok yanlış bir iş yapmışsın... Geçmiş olsun. Playstation3'ün sistem dosyalarına sahip değilsin. Var olan sistem dosyalarınıda diski formatlayarak silmiş oldun
Ben sana chkdsk /r komutu ile diskteki hataları düzeltmeni söylemiştim.
İnternette araştır bakalım biraz. Belki netten bulabilirsin. Ben bulabilirsem bende haber veririm sana.
Sonuçta belki şu anda o hatadan kurtarmış oldun ama var olan sistem dosyalarını sildiğin için playstation'ın çalışmayacak...
ozan merhaba format attığım hdd den bir kaç dosya kurtardım inşallah bu dosyalardır ama adlarını bilmiyorum açıkçası yardımcı olabilirmisin bana teşekkürler
nedir kurtardığın dosyalar? bir de senin ps3 kaç gb idi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)