Sayfa 6 - Toplam 6 İlkİlk ... 456
Görüntülenen Mesaj 51 den 53 - Toplam 53

Konu: Playstation 3 Tamiri, LYOD Hatası Tamiri (Sarı - Kırmızı Işık Hatası)

1. Varsayılan

Alıntı ozan Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Güle güle kullan Artık onda oyun oynaması daha keyifli olur.
    aynen öyle çok keyifli teşekkür ederim bu bilgiler için tekrar hayırlı forumlar diliyorum

2. Question

Alıntı mcmercedes Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    terar merhaba Ozan ve tarih tekerrür etti cihaz'ı dün akşam açtım sorunsuzca açtım yeni bir kol aldım onu taktım nyko nun kolu baya iyi bir kol tavsiye olunur sonra internete ingiltere psn e girdim dolaşırken bir anda cihaz kapandı ve sarı ışık hatası yaptı defalarca denememe ramen dedim acaba blue ray sürücüdemi sorun oldu şimdide yok hiçbirideğil hdd de mi sorun var dedim o da değil fan çalışıyo kontrol ettim eject ve açma kapamaya aynı anda basınca test modu varya oradan kontrol yaptım gayet iyi cihazın içi pırıl pırıl diye bilirim daha evvelki sorundada toz vs bir şey yoktu neyse konuya geliyim herşeyi tekrar söktüm ana kartı çıkardım çıplak ana kartta herkezin de bildiği gibi gözle görülür bir şeyle karşılaşmadım ne ısınmadan kaynaklanan koyulaşma vb yoktu bende gece saat 11:30 da aldım saç kurutma makinasını 1. kademede( üstüne basa basa söylüyorum soğutucu macunları temizlemedim ) bir 10 dakika kadar ısıttım 1,5 cm gibi yakından etraflarında dolaştırdım bütün entegrelerde dolaştırdım sonra kendi haline 20 dakika kadar bıraktım soğuması için çünkü çok hassas bi ana kart açıkçası sıcakken montajda esnemeden kaynaklanıp ta entegrelerin bacaklarında ayrılma olmaması için ve sonra montaja geçtim cihazı topladım tamamen çünkü çalışmazsada gece yarısı uğraşmak istemiyordum fişe taktım arka düğmesini açtım bastım düğmeye hata verdi açılmadı sonra eject tuşuna bastım baktım mutluluk verici sesler geliyo içerdeki oyunu dışarı çıkarttı ve açma kapamaya bastım çalıştısonra cihazı tv ye bağladım kolu adapte ettim cihazı kapattım tekrar ve düzgünce yerine koydum makinayı sonrası malum nete bağlanıp on line oyun oynadım 2 saat kadar sorun çıkartmadan bakalım bunu bir daha yapıcakmı yoksa elimizden saç kurutma düşmiyecek hayırlı forumlar diliyorum
    merhaba benımde ıkı adet bozuk ps 3 um var sarı ısık haası veren onları bu yontemle yapmak ıstıyorum ancak arkasımın yontemıyle termal macunu sılmeden yapsam tehlıkelı olurmu sormak ıstedım...
    ii forumlar dilerim cvp beklıyorum....

3. Varsayılan

o kadar işlemi yapıp termal macunu yenilemeye üşeniyorsan bence hiç başlama

termal macunları bilgisayar malzemeleri satan mağazalardan 15-20 TL'ye ( kalitelilerini) temin edebilirsin.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

Sayfa 6 - Toplam 6 İlkİlk ... 456

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •