Görüntülenen Mesaj 1 den 8 - Toplam 8

Konu: microbox

1. Varsayılan microbox

canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım bana 320gb sata to usb 2.0 5" hdd case hediye etti büyük bir heyecanla bu cihazı denemeye koyuldum ancak bilgisayar açık iken kesinlikle bu cihazı görmemekte ancak bilgisayarı yeniden başlatınca cihaza erişebiliyordum bunu kasanın ön panel usb giriş ve arkadaki usb girişlerde denediğimde sonuç değişmedi başka bilgisayarlarda denediğimde yine bazı bilgisayarlar sorunsuz bir şekilde bu cihazı gördü bazı bilgisayarlada yeniden başlatıldığında gördü hal böyleyken bu cihazı özellikle evde kullanım zorluğundan dolayı kullanamamaya başladım nihayet elime emanet bir harici hdd geçti ve bu cihazla benimkinin kablolarını değiştirdim ve sonuç mükemmeldi şimdi cihazı hangi durumda olursa olsun bilgisayara bağladığımda sorunsuz çalışıyor................
    soru:yukarıda anlattım bu durumu anlayan lütfen beri gelsin?? şimdiden ilginize teşekkür

2. Varsayılan

bazı cihazların kablolarında iki adet usb uç bulunur, iki ucuda taktığınızda sorun devam ediyormu?

3. Varsayılan

evet herzaman iki ucu birden takıyorum sonuç değişmiyordu

4. Varsayılan

Alıntı Dizdar Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    evet herzaman iki ucu birden takıyorum sonuç değişmiyordu
    çalıştığını söylediğiniz yeni kablo nasıl? iki uçlumu?

5. Varsayılan

evet yeni kabloda iki uçlu

6. Varsayılan

evet yeni kabloda iki uçlu
    eski kabloyu çöpe at...

7. Varsayılan

ama eski kablo emanet cihazda sorunsuz bir şekilde çalışıyor ????... en çok kafamı karıştıran da bu olay oldu

8. Varsayılan

ama eski kablo emanet cihazda sorunsuz bir şekilde çalışıyor ????... en çok kafamı karıştıran da bu olay oldu
    çöpe atınca kafanı karıştıracak bir durumda olmaz....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •