Görüntülenen Mesaj 1 den 10 - Toplam 10

Konu: Yardım lütfen bu anfi kaç watt

1. Exclamation Yardım lütfen bu anfi kaç watt

Slm arkadaşlar katardan (Arab emirliği) bir anfi aldım üzerinde max mx1000 yazıyor gerçek vat değeri vede markası nedir bu konuda yardımcı olun lütfen aşağıya resmini koydum

Son düzenleyen siproheptadin, 2009-06-23 saat 16:37.

2. Varsayılan

o kocaman sargı ile baya bir watt'tır diyeceğim ama anlamam ben...

3. Varsayılan

cevabin için teşükkür ederim. bir kaç dakika sonra yeni resimler ekliyorum resimler yüksek çözünürlüktedir.

4. Varsayılan

Ürünün markası MAX sanırım. Registered işareti var çünkü. Cihazın arkasaındaki barkodun altındaki numaralar belli olmuyor. O numaraları verirsen en azından ürünün menşeini bulup daha kolay çözebiliriz.

5. Varsayılan

*M1000231123* barkodun altında yazan numaralar teşekkür ederim
    birde max nasıl bir markadır bu güne kadar hiç duymamıştım

6. Varsayılan

Alıntı siproheptadin Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    *M1000231123* barkodun altında yazan numaralar
    Sanırım bu barkod, şirketin kendi içinde kullandığı bir barkod. Bildiğim kadarıyla barkodların numara ile başlaması gerekiyor..

Hmm buradan yola çıkamadık. Ben de biraz araştırdım ve senin başka bir siteye yazdığın yazı dışında MAX mx1000 isimli birşeye ulaşamadım... Yine de bakmaya devam edeceğim, umarım yardımcı olabilirim.

7. Varsayılan

Alıntı tayfun Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Sanırım bu barkod, şirketin kendi içinde kullandığı bir barkod. Bildiğim kadarıyla barkodların numara ile başlaması gerekiyor..

Hmm buradan yola çıkamadık. Ben de biraz araştırdım ve senin başka bir siteye yazdığın yazı dışında MAX mx1000 isimli birşeye ulaşamadım... Yine de bakmaya devam edeceğim, umarım yardımcı olabilirim.
    Affetmem yakalarım diyorsun, şahane. Ayrıca geçmiş olsun....

8. Varsayılan

Sevgili kardeşim tayfun yardımların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

9. Varsayılan

Konuya hakim birkaç kişiye sordum ve fotoğraflarını da gönderdim. Bana anfinin çok eski olduğu (üzerindeki level controler'ın eski olduğuna dayanarak) söylendi. Max markasını da bilen birine henüz rastlamadım...

Anfinin power anfi olduğu için normal anfilere göre 2 kat daha fazla güç vereceği ve bu gücün kuvvetle muhtemel 2x100 watt olduğunu söylediler. Ancak senin diğer sitede "750 watt'lık sub'ı patlattığı"na dair yazına istinaden, anfinin 2x1000 watt olabileceği ancak görünüşe bakılırsa ve anfinin eskiliği de göz önüne alınırsa, anfinin 2000 watt olabileceğinin çok çok düşük bir ihtimal olduğunu öğrendim.

Ben de cihazın özelliklerini merak ettim. Önümüzdeki günlerde yeni birşeyler bulursam yazarım. (pek sanmıyorum gerçi)

10. Varsayılan

emeğin için teşekkürler kardeşim alırken 2x500 demişlerdi senide uğraştırdım çok saol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)