Görüntülenen Mesaj 1 den 4 - Toplam 4

Konu: Kontör Dolandırıcıları Pepsi'yi kullanıyor!

1. Exclamation Kontör Dolandırıcıları Pepsi'yi kullanıyor!

Birkaç dakika önce cep telefonuma 0531 391 13 29 numaralı bir telefondan;"Değerli abonemiz Pepsi Yaşatır Seni kampanyasından hattınız para ödülü kazanmıştır. Bilgi işlem için 0531 391 13 29 arayın Pepsi...eouaioıai.iox" diye bir mesaj geldi. Bahsedilen numarayı aradığımda, son derece kötü Türkçe konuşan birinin, en yakın marketten 4 adet 250 kontör almam gerektiği ve kontör numaralarını bahsedilen telefon numarasına yollamamı istediler. Böylece sözde kazanmış olduğum 10000TL'lik ödülün kontör numaralarıyla oluşturulacak olan banka hesap numarama yatacağını söylediler...

Konu ile ilgili olarak Pepsi'yi aradığımda, bunun dolandırıcılık olduğunu söylediler lakin konu ile ilgili hiçbirşey yapamayacaklarını belirttiler. Ulan benim numaramı Pepsi'den nasıl aldı bu dolandırıcılar anlayamadım...

Herneyse, bu bir kontör dolandırıcılığıdır. Lütfen size de gelen bu tür mesajları sakın değerlendirmeyin!

2. Varsayılan

dolandırıcılıkta sınır yok......ayrıca sağlam kayaya(tayfun) denk gelmişler ayrıca arayan kişinin telefon numarasının belli olmasına rağmen bu numarayı fazla uzun süre kullanmayacaklarını düşünürsek bu adamları bulmak imkansız değil ama zor ama yine ben derim ki emniyet kayıtlarına geçmesi için en yakın karakola dilekçeli olarak başvurabilirseniz en azından buradan gazete haberleri, tv, emniyet kısa mesajlarıyla halkımız bilinçlendirilebilinir.

3. Varsayılan

Konu ile ilgili olarak Turkcell yetkilileri ile de görüştüm. Bu şikayetin bugün birkaç kere yapıldığı ve birkaç farklı numara tespit edilip Emniyet'e bildiriliğini öğrendim. Bireysel olarak yapılacak tek şey, savcılığa başvurmakmış...

4. Varsayılan

Sayın Elitbilgi.com kullanıcıları, sitemizde bünyesinde gerçekleştirilen, 1 trilyon 300 milyar dolarlık ödüllü yarışmayı bu yazıyı okuyan herkes kazandı, tek yapmanız gereken payınızı alabilmek için 48801 adet 1000 kontörlük kart alıp 0331 6691431 nolu telefona göndermeniz, bu kontörler ile oluşturulacak banka hesap numarasına payınız yatırılacaktır?

Ha? Yemediniz mi? Niye?
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •