Bugünlerde bizim siteye haldır haldır fiber optik kablo çekiyorlar, ocak ayından sonra 100 Mbps bağlanabileceğim.
Detaylar burada
![]()
Bugünlerde bizim siteye haldır haldır fiber optik kablo çekiyorlar, ocak ayından sonra 100 Mbps bağlanabileceğim.
Detaylar burada
![]()
20mbitin 15'i. 100mbitin 70'i geçtiğini görmedim.
fiyat performans olarak 20mbit uygun.....
Size birşey anlatayım:
Bu superonlineci arkadaşlar birileri ile anlaşmış, gelip sitelerle ıvırla zıvırla sözleşme yapıyorlar, ondan sonra kabloları çekiyorlar.
Sözleşme imzalandıktan sonra kendi oturduğum siteden örnek vereyim; bunlar demiş ki biz kendi elektrik sayacımızı takıyoruz, elektrik parasını da biz ödüyoruz (gelecek olan fiber switchler için), o ara da kablolar vs. çekilmiş, daha sonra bu sefer demişler ki bizim switchler çok elektrik tüketmiyor, 1 tanesi ortalama 4,6 TL elektrik harcıyor aylık, apartmanın ortak sayacına bağlayalım...
Bizim öküz site yönetimi de buna karşı çıkmış. Olmaz demişler iş kaldı haliyle kablolar tamam lakin switchler yok.
Ben de bundan takriben 2-3 ay önce bir yetkilinin telefonunu buldum arayıp dedim ki, getirin switchleri benim elektrik sayacına bağlayın. Adam bu söylediğime oldukça memnun olmuş gibiydi, ben şimdi yoldayım sizi biraz sonra arayım dedi arada 2 ay geçti arayan soran yok.
Yaklaşık 1 ay önce başka birisine ulaştım, ona durumu izah ettim, daha önce konuştuğum elemanın tekrar beni arayacağını söylediğini lakin aradan geçen onca süreye rağmen aramadığını söyledim, bunun üzerine ben bir bakayım neler yapabilirim en azından bakın böyle bir öneri var diye ileteyim dedi.
Bir kaç gün sonra tekrar bir telefon geldi, kendilerine ilettiğim çözümün uygulanabilir olduğunu bunun için beni tekrar arayacaklarını söylediler, lakin onun üzerinden de 1 ay geçti işte hala telefonum çalmadı
Şimdi düşünüyorum da işlerini yapmakta bu kadar ciddiyet yoksunu bir firma ile anlaşan superonline nasıl olacakta bu hizmeti eksiksiz sağlayıp hem bizi ADSL'in çilesinden kurtarıp hızlı internet ile tanıştıracak hem de nasıl para kazanacak? Ya da ne kadar daha böyle çalışabilecek? Ha? Sorarım size? Ha? Ha?
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
Deveye sormuşlar "boynun niye eğri" diye, "nerem doğru ki" demiş![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)