Nokia'nın "Nokia for Business" sloganıyla tanıttığı bir telefon. kamerası hariç son derece başarılı. WLAN, kızılötesi, bluetooth, 3G, xhtml, 2.0 mini usb bağlantısı gibi birçok özelliğe sahip. zaten aşşağda biraz daha detay vericem.. yok efendim bas konuştu, yok efendim mp3 çalabilmeydi, onlardan bahsetmiyorum bile.
kutudan miniminnacık bir şarj cihazı, BP-6MT bataryası, DKE-2 bağlantı kablosu, kulaklık seti (ki ses kalitesi oldukça yüksek), CD-ROM ve iki adet kullanım kulavuzu çıkıyor. (bir tanesi temel telefon kullanımını anlatıyor, diğeri yeterli seviyede detaylardan bahsedior)
telefonun ilgimi çeken diğer özellikleri ise, mp3 dışında MPEG-4, AAC, eAAC+, WMA, AMR-NB ve AMR-WB formatlarını desteklemesi. eAAC+ desteklemesi telefondaki hafıza ihtiyacı için süper. gerçi 4GB'a kadar genişletilebilen hafızası ve cihazın 130 mb'lık hafızası yeterliGSM 850/900/1800/1900, WCDMA 850/2100 frekanslarını da destekliyor. telefonun 2 inchlik ekranı 16mio renge kadar desteklior. cascavlak güneste bile ekranı okuyamama gibi bir problemim olmadı. telefon rehberini ve takvimi outlook'a atabiliorsunuz Nokia Pc Suite yardımıyla. e bu da güzel bir özellik. sonuçta telefon "Nokia for Business" diye çıktı. GPS modülüyle telefon bir GPS alıcısına da dönüşüor. ayrıca telefon bunca özelliğine rağmen sadece 100 gram. telefonun tek kötü özelliği kamera sistemi... 2mp kamera ve flaşı falan da yok. telefon işadamlarına yönelik yapılmış o yüzden kameraya pek önem verilmemiş sanırım. çekim kalitesi yeterli ama daha iyi olmalıydı...
daha bütün özelliklerini keşfedemediğimi düşünüyorum telefonun... keza, daha bikaç gün öncesine kadar telefonla kaydettiğim (mpeg4) videonun zil sesi olarak kullanılabileceğini bilmiyordum. pek hoşuma gitti bukaydettiğiniz video, biri sizi aradığında arka planda oynamaya başlıyor. he ne işe yarar? bilmem. ama güzel işte beğendim ben..
sonuç itibariyle "alınası" bir telefon olduğunu düşünüorum.

GSM 850/900/1800/1900, WCDMA 850/2100 frekanslarını da destekliyor. telefonun 2 inchlik ekranı 16mio renge kadar desteklior. cascavlak güneste bile ekranı okuyamama gibi bir problemim olmadı. telefon rehberini ve takvimi outlook'a atabiliorsunuz Nokia Pc Suite yardımıyla. e bu da güzel bir özellik. sonuçta telefon "Nokia for Business" diye çıktı. GPS modülüyle telefon bir GPS alıcısına da dönüşüor. ayrıca telefon bunca özelliğine rağmen sadece 100 gram. telefonun tek kötü özelliği kamera sistemi... 2mp kamera ve flaşı falan da yok. telefon işadamlarına yönelik yapılmış o yüzden kameraya pek önem verilmemiş sanırım. çekim kalitesi yeterli ama daha iyi olmalıydı...
Alıntı Yaparak Cevapla