Aopen H600B B27'den sonra aldığım canıma can, keyfime keyif katan kasadır kendisi.
PSU'suz satılan kasa tamamen alüminyum'dan yapılma. Bu size oo alüminyum hafiftir de bu dedirtmesin. Boş ağırlığı 10kg. Kasanın ölçüleri ise: 584x227x536 mm.
Montajı takriben 1 saate yakın sürüyor. Ankart haricinde herşeyi vidasız monte ediyorsunuz. Üzerinde 7 adet 5,25", 4 adet 3,5" yuva bulunuyor.
Üzerinde: 4 adet fan bulunuyor, yan kapakta ise 8cmlik fan takabileceğiniz bir yuva daha var.
Önde 1x12cm fan,
Arkada 2x12cm eksoz fanı,
Üstte 1x8cm eksoz fanı mevcut.
Bu kadar fanla çok gürültülüdür diyebilirsiniz, benim kasamda bu fanlara ek olarak TT 550 watt PSU (12 cm 1 adet fan), Standart Intel C2D Fan, HIS 3870XT ICEQ3 Turbo ekran kartı (1 adet fan) mevcut ve gece yatarken bile rahatsız edecek düzeyde çalışmıyor fanlar. Yani tamamen tahammül edilebilecek sınırlarda
HDD'lerin montajı biraz çetrefilli.. HDD'leri önce HDD yuvasına monte edip, daha sonra kasaya monte etmeniz gerekiyor, sökmek ise biraz zor... Öndeki toz filtreli panelleri teker teker söküp kasanın önünden çıkartmanız gerekiyor HDD'leri, ben öndeki 12cmlik fanı da HDD'lerin önüne yerleştirdim böylelikle HDD'ler de çok fazla ısınmıyor.
Kasanın ön üstünde: 6 Adet USB 2.0, 1 adet kulaklık, 1 adet mikrofon ve 1 adet 1394a portu bulunuyor.
Ürünün kutu içeriğinde işinize yaramayacak kadar çok vida, kasa için tekerlek, montaj kitapçığı, garanti belgeleri, biraz kablo çıkıyor.

Alıntı Yaparak Cevapla