Valla ben katıldım
eski model iki teleskop ile ayı gördüm bir kaç saniye, sıra çok fazlaydı bakıp devam etmek zorunda kalıyorsun lan bu ne abooo vay vay vay demene fırsat kalmadan arkadakiler öflemeye pöflemeye başlıyor.
bir de garibim öğrenciler, büyük teleskopu satürn'e ayarladık diye biz dahil kapıda 50-60 kişiyi beklettiler, sonra çıktık, bakıyoruz satürn'e benzemiyor... (takriben yarım saat öncesinden ufak lakin güzel bir teleskop ile satürnü görmüştük lolipop şekeri gibi görünüyor tek farkı etrafında hare var.) hani bu satürn mü eminmisiniz diyoruz, öğrenciler evet o satürn diyor, hareleri yok yarım saat önce baktık diyoruz, yok satürn burası, şu anda baktığımız açı yüzünden hareleri görünmüyor, hocamızla teyit ettik orası satürn dedi. e mecbur kız öyle diyince bizde peki diyip indik...
neyse aradan 5 dk geçti orada muhabbet ettiğimiz bi öğretim görevlisi ile denk geldik, sorduk satürn şu tarafta değil mi diye adam da evet dedi, söyledik böyle böyle teleskop ayın civarlarında bişeye döndürmüşler, satürn diye başka gezegen yutturuyorlar diye.. adam da ne yapsın gidip düzeltti.
kısacası kendi teleskopunuzla giderseniz oldukça eğlenebileceğiniz bir yer... bir de orda adamla muhabbet ederken öğrendim, oraya gece konaklamalı gelecekmişsin, yanında teleskop, radyo, battaniye, gerekirse çadır
yatacaksın aşağı saatlerce izleyeceksin gök yüzünü diyordu...
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 2048MB Sapphire 4890 Vapor X GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | OCZ X Stream 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |