+ Konuyu Cevapla
Görüntülenen Mesaj 1 den 6 - Toplam 6

Konu: Bölge koduna bağlı ps3 te film nasıl izlenir

1. Varsayılan Bölge koduna bağlı ps3 te film nasıl izlenir

arkadaşlar benim sormak istediğim şu blue ray film almak istiyorum cihazım NTSC-J 40gb bu cihazla rahatça izlemek için hangi bölge almam gerekiyor teşekürler versiyonum da 3,21
    Son düzenleyen mcmercedes, 2010-04-22 saat 15:52.

2. Varsayılan

yaptığım ufak bir araştırmayla ilgili sorularım olucak bilgisi olan arkadaşlara piyasada copy blue ray filmler var bunlar sizce cihaza zarar verirmi ve orjinali ile aynı özellikte midir kullanan bilen arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa edindikleri bilgileri sevinirim ,

Birde bölge kodu ile ilgili sıkıntı yaşamamak için sanırım orjinal filmlerde all region seçeneğini seçmekte fayda var alıpta evde hüsrana uğramamak için

3. Varsayılan

Region farkı Blu-Ray disklerde yok diye biliyorum yanlış biliyor olabilrim lakin ABD'den bi Blu-Ray film getirtmiştim bir arkadaşıma. O da sorunsuzca izliyordu Türkiye'den satın aldığı BD Player ile.
    | Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 2048MB Sapphire 4890 Vapor X GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | OCZ X Stream 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |

4. Varsayılan

Alıntı ozan Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Region farkı Blu-Ray disklerde yok diye biliyorum yanlış biliyor olabilrim lakin ABD'den bi Blu-Ray film getirtmiştim bir arkadaşıma. O da sorunsuzca izliyordu Türkiye'den satın aldığı BD Player ile.
    dün ben 2 adet film aldım all region du sorunsuz asıl denemek istediğim bölge kodu olan bir film bakalım onuda deneyip paylaşıcam sizlerle

5. Varsayılan

evet arkadaşlar cihazla nete bağlandıktan sonra orjinal firmware olan 3.30 yüklendi, şimdi önceki yazdıklarımda belirttiğim gibi all region 2 blue ray film aldım bunlar kopya ve sorunsuz çalıştı gelelim şimdi asıl konuya ,dün akşam sıfır poşetinden çıkarttığım angels & damons filmini taktım ve izleye medim disk orjinal çift bonus cd li ,bonus cd açılıyo ancak region problemi verdi ve cd nin orjinal olması beni düşündürdü nette dolaşırken sony'e son firmware ile ilgili şikayetler dikkatimi çekti sanırım sorun versiyonla alakalı şimdilik butip sorunlarla bütün dünyada karşılaşılıyormuş yeni firmware çıkınca yine deniyecem bakalım yada dvd sini alıcaz ne yapalım

6. Varsayılan

evet 40gb ntsc-j makinamı sattım ve 60gb pal makina aldım ve buradan aldığım film sorunsuz açılıyo demekki pal makina daha iyi türkiye için ancak tek düşündüren pal makinaların tek gözlü olması ve ntsc lerin çift gözlü olup disc e göre gözü kullanıp uzun ömürlü olması teknoloji bazen bir şeyler getirirken bazende beraberinde birşeyleri götürüyo
    hayırlı forumlar arkadaşlar

+ Konuyu Cevapla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok