merhaba arkadaşlar ps3 fat mi yoksa slim mi daha kullanışlı ne tür avantajları ve dezavantajları var
merhaba arkadaşlar ps3 fat mi yoksa slim mi daha kullanışlı ne tür avantajları ve dezavantajları var
görüntüden başka bir farkı olduğunu düşünmüyorum... fat daha iyi bile olabiliristediğin diski takabilirsin içine ehehehe. belki slime de istediğin diski takabiliyorsundur orası ayrı konu hiç slim olanını kurcalamadım.
| Intel Core i7 920 CPU | Intel DX58SO Extreme Series Mainboard | 1024MB Gigabyte GTX 560 ti GPU | G-Skill 4gb DDR3 1600mhz RAM | FSP Epsilon 700W PSU | CoolerMaster Stacker Case |
anladım ozan ,kurcalayan bir arkadaş yokmu ps3 slim i acaba meraklarımızı giderelim![]()
ps3 slim de mavi ekran olayını bilen varmı arkadaşlar 120gb bir makinada duydum
* Eğer windows daki gibi blue screen of death denilen mavi ekran diyorsan:
ör:
"setting information is corrupted" yazısı yoksa önemli bir problem yok. Çeşitli ayarlar kaybediliyormuş. Bluetooth kulaklık vs vs. Default ayarlara dönmek için x tuşuna bas yazıyor resimdeki ekranda.
PSP de de mavi ekran hatasında O ya basıp geçiyormuşsun ama bütün ayarlar gidebiliyormuş.
* eğer mavi ekran dediğin açılışta logo yerine boş mavi ekran gösteriyorsa
TV den olabilir, bazı kanallarda mavi ekran gösteren tv ler var, PS3 ekranı algılamamış olabilir, veya TV de doğru kanalda olmayabilir. Kapatıp açıp giriş çıkışları kontrol edip PS3 nin TV yi algılamasını sağlamak lazım(mış).
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)