Resmin gerçek boyutunu görmek için tıklayın 

Resmin Adı:           sonycam3.jpg 
Görüntülenme:      16 
Büyüklüğü:          13.7 KB 
ID:                       38

sony'nin birhayli eski modeli. keza ben 8 sene önce almıştım 8 senedir sadece bir parçasını değiştirdim v o da peder beyin hatası yüzünden bozulan bir parça. normalde kaset yuvasına kaseti koyup kapağını kapattığınız zaman, cihaz kaseti içine otomatik olarak alıyor. bunun farkına varamayan peder bey, el yordamıyla yapmaya çalışınca haliyle kamera isyan etti v böylece bozulan parçasını değiştirdik..

Resmin Adı:           sonycam2.jpg 
Görüntülenme:      19 
Büyüklüğü:          19.0 KB 
ID:                       37

çok da yetenekli bir kamera değil. 560x dijital zooma sahip. zoom yeterince kaliteli değil... çok yakınlaştırınca pütür pütür oluyor görüntü. kameranın gece görüş sistemi de berbat. tek kızılötesi led kullandığı için minicik bir alanı görebiliyorsunuz. ayrıca led de o kadar kaliteli değil. iyce yakınlaşmak gerekiyor... adamlar bu gece görüş sorununu fazlasıyla parlak yanan bir lambayla çözmüşler. pırıl pırıl yağıyor ortalığı... ama o da pili o kadar çabuk bitiriyorki "lan daha yeni şarj ettim ben bunu" dememek işten bile değil... kameranın ses kaydı da birhayli yetersiz. mono kayıt yapıyor o derece yetersiz... kenarındaki LCD ekranı da minnacık...

Resmin Adı:           sonycam1.jpg 
Görüntülenme:      16 
Büyüklüğü:          22.1 KB 
ID:                       36

o kadar eski bir kamera, tabiki kötü olacak diebilirsiniz. ancak Sony'yin o zamanlarda bile oldukça iyi kameraları vardı. e tabi param yoktu almaya...

sonuç olarak, trv78-e sony'nin "facia" ürünlerinden biri. lakin bunca zaman çok işimi gördü, çok güzel anıları kaydetti. iş görür ama vasatın altında...